راه های تقویت مهارت اسپیکینگ
سلام امروز در انگلیسی با ماندانا قراره با هم درمورد تقویت مهارت اسپیکینگ(صحبت کردن) صحبت کنیم.
وقتی از زبان آموزان میپرسید که اهدافشان چیست؟ تقریباً پاسخ همه این است که: «مهارت گفتارمان بهتر شود». هنگام یادگیری یک زبان خارجی، متوجه خواهید شد که با انواع زبان مادری صحبت میکنیدبنابراین بسیار مهم است که احساس راحتی کنید. درست مانند بهبود مهارت های نوشتاری، شنیداری یا هر مهارت دیگری، تکنیکهایی وجود دارد که میتوانید برای بهبود مهارت گفتاری انگلیسی خود به روشی هدفمند از آنها استفاده کنید. در اینجا هشت مورد را بررسی میکنیم:
1. صحبت کنید، صحبت کنید، صحبت کنید
بیایید درست شروع کنیم و بگوییم که قرص جادویی برای بهتر صحبت کردن وجود ندارد. این طوری منطقی تر رفتار میکنید، درست است؟ اساساً بهترین راه برای بهتر صحبت کردن این است که خوب صحبت کنید! متعهد شوید که اغلب و با افراد مختلف تا حد امکان تمرین کنید. آیا قبلاً در خارج از کشور زندگی کردید یا تحصیل کردید؟ در خارج از کشور مردم از زبان انگلیسی در موقعیتهای مختلف استفاده میکنند، مانند دوستان، خانواده های آنها، همکاران، همکلاسی ها، کارمندان کافی شاپ ها، سوپرمارکت ها، اداره پست و سایر مکان های اجتماعی. اگر در کشور خود در حال یادگیری هستید، زمان تمرین خود را با ملاقات با همکلاسی های خود پس از کلاس، یافتن یک شریک جهت تبادل زبان یا پیوستن به یک جامعه آنلاین از زبان آموزان افزایش دهید.
میتوانید در رویدادها و دورهمیهای حضوری و آنلاین انگلیسی با ماندانا شرکت کنید.
چنانچه صحبت کردن در جمع را زود هنگام تلقی می کنید میتوانید با یک شخص ناشناس که معلم زبان است صحبت کنید تا اشتباهات شما را گوش زد کند. این امکان را ما در زنگ بزن صحبت کنیم برای شما عزیزان قرار دادهایم.
2. در گفتگوهای خود تأمل کنید
پس از پایان مکالمه، لحظه ای را به تأمل اختصاص دهید. چطور گذشت؟ فکر می کنید چقدر فهمیدید؟ چقدر با آن موضوع احساس راحتی کردید؟ آیا با کلمات ناشناخته درست برخورد کردید؟ صرفاً فکرکردن در مورد آن به این شکل، اعتمادبهنفس شما را برای دفعه بعد که صحبت میکنید افزایش میدهد.
3. گوشکنید و بخوانید
برای صحبتکردن به کلمات نیازدارید، درست است؟ زمان کلاس برای یادگیری واژگان عالی است، اما راههای دیگری وجوددارد که میتوانید زمان خود را افزایش دهید: تماشای فیلم، گوش دادن به موسیقی، رادیو و پادکست. کتاب ها، مجلات و وبلاگ ها را بخوانید. هنگام گوش دادن و خواندن، عبارات جدید و جالب، اصطلاحات عامیانه و مترادف ها را بیابید، این مطالب جدید را یادداشت کنید و هر چیزی را که با آن آشنا نیستید جستجو کنید. همه اینها موقعیتی بیشتری را برای شما فراهم می کند تا دفعه بعد تمرین کنید.
4. برگههای تقلب را آمادهکنید
بخشی رو اعصاب در صحبتکردن، احساس ندانستن چیزی است که باید بگویید. برای مبارزه با این شرایط، یک برگه تقلب تهیه کنید. قبل از قرار ملاقات، واژگان مربوط به وضعیت خود و برخی از عبارات رایجی را که احتمالاً به آنها نیاز خواهیددارید را جستوجو کنید. قبل از رفتن به مکان مورد نظر مانند پرداخت صورت حساب، غذا خوردن در رستوران، مصاحبه شغلی، شکایت کردن یا هر موقعیت دیگری که ممکناست شما را مضطرب کند از این تکنیک استفادهکنید. برای دانلود لغات مرتبط به هر موضوع سراغ لغات دستهبندی شده سایت ما سر بزنید.
5. گوشی را بردارید
اکثر مردم مکالمات تلفنی را به چالش برانگیز میدانند. چرا؟ زیرا در تلفن، نمیتوانیم زبان بدن طرف مقابل را ببینیم یا حرکت دهان او را تماشا کنیم، که هر دو ابزاری هستند که واقعاً به برقراری ارتباط کمک میکنند. برای احساس اعتماد به نفس بیشتر در تلفن، با مکالمات تلفنی با مکالمات کوچک شروع کنید. سپس به سراغ تماسهای چالش برانگیز مانند گرفتن قرار ملاقات یا پرسوجو بروید. (این زمان عالی برای استفاده از نکته 4 و تهیه لیستی از سوالات و واژگان مفید برای کمک به شما در طول تماس است!)
6. صدای خود را ضبط کنید
ما میدانیم که اکثر مردم از شنیدن صدای ضبط شده خود متنفرند اما درواقع این یک راه بسیار سودمند برای تقویت مهارت اسپیکینگ(صحبت کردن) است! شنیدن صدای ضبط شده خود به شما چیزهایی را نشان میدهد که ممکناست متوجه نشوید (شاید تمایل دارید وقتی عصبی هستید سریع صحبتکنید، “s” های خود را قورت دهید یا زمزمه کنید). از سوی دیگر، ممکن است از شنیدن این که صحبتکردن شما بسیار بهتر از چیزی است که فکر میکردید، شگفت زدهشوید! برای دریافت امتیاز، صدای ضبطشده خود را نزد معلم خود یا یکی از دوستان بومی خود ببرید و از آنها بخواهید که نظر خود را در مورد آن بیانکنند.
7. عبارات را به جای کلمات تکی یادبگیرید
نکته دیگر برای افزایش تسلط شما ایناست که با استفاده از عبارات مختلف به جای کلمات فردی صحبتکنید. (شما احتمالاً همیشه این کار را به زبان مادری خود انجام میدهید.) بهجای اینکه به طور خودکار بپرسید «سلام، امروز چطوری؟»، آن را با انتخاب عبارات دیگری مانند «چه خبر؟» مخلوط کنید. “هی رفیق!” یا “چطوری، رفیق؟” (هرچند مراقب باشید: برخی از عبارات بسیار غیر رسمی خواهندبود و برای برخی موقعیت ها ایدهآل نیستند!)
8. لذت ببرید
بیا با آن روبرو شویم. وقتی درحال تفریح هستید، یادگیری چیزهای جدید بسیار آسانتر است. با صحبتکردن با خود در هنگام تنهایی، خواندن همراه با آهنگهای معروف به زبان انگلیسی، انجام حرکات چرخشی زبان یا انجام یک دقیقه «سخنرانی بداهه» در مورد موضوعاتی که بهطور تصادفی انتخاب شدهاند مانند مارها، قهوه، هند یا موضوعاتی مانند «اگر من بر جهان حکومت میکردم …»، «سه واقعیت شگفتانگیز درباره من» تمرین عالی و سرگرم کننده ای خواهدبود.
امیدواریم مقاله Ways to improve speaking skills برای شما مفید باشه و از راهکار ها استفاده کنید.