پرش به محتوا
صفحه اصلی » ?How people learn English | چگونه زبان یاد می گیریم؟

?How people learn English | چگونه زبان یاد می گیریم؟

?How people learn English | چگونه زبان یاد می گیریم؟

در مقاله قبل به موضوع تحلیل متن و گفتمان (Text and discourse) پرداختیم و در این مقاله قرار هست در مورد  ?How people learn English صحبت کنیم.

همه ما افرادی را می شناسیم توانایی صحبت به چند زبان را دارند.

اما چگونه؟

آیا آن ها از توانایی خارق العاده ای برخوردارند؟

آیا آن ها بیشتر هزینه می کنند؟

آیا کل عمر خود را وقف مطالعه زبان کردند؟

خیر

این گونه افراد همیشه  سعی کرده اند از خواندن زبان لذت ببرند.

این وظیفه شماست که به عنوان مدرس لذت یادگیری را به زبان آموز انتقال دهید. زبان آموزان در ابتدای یادگیری احساس می کنند با یک پروسه و برنامه سنگینی مواجه هستند. خصوصا برای زبان آموزانی که کلاس های ترمیک زبان انگلیسی را برای آموزش خود انتخاب کرده اند. زیرا آن ها می دانند که برای مطالعه زبان انگلیسی باید رشته کتاب هایی را مرحله به مرحله بخوانند.

 

تمایز انسان در مقابل  حیوانات

واضح است ، آنچه برای همه ما ذاتی است  این است که ما انسان ها با شکل های متفاوت زندگی تفاوت ذاتی با حیوانات داریم . اما آن چه ما با حیوانات به اشتراک می گذاریم  غریزه ارتباط است. به محض به دنیا آمدن ، ما می دانیم که چگونه ارتباط برقرار کنیم ، و به طور کلی این کار را انجام می دهیم به محض اینکه از رحم خارج می شویم با فریاد شگفت آور که ورود ما را به جهان اعلام می کند. ما در این مرحله در حال برقراری ارتباط نیازهای خود به مادر هستیم.

مهم ترین مواردی که ما را از حیوانات جدا می کند:

استدلال: اکثر کلمات مجموعه ای از حروف هستند که هیچ ارتباط منطقی با آنچه را که ارائه می دهند ندارند ، در عوض ، با یک دیگر و در کنار هم منظور را میرساند، این ساده ترین کار برای انسان است.

تنظیم مجدد: زبان از واحدهای مختلف (یعنی حروف ، کلمات ، عبارات و غیره) تشکیل شده است که می توانند برای ایجاد معنای متفاوت تجزیه و مرتب شوند. این واحدها محدود هستند ، اما امکانات آنها بطور مؤثر نامتناهی است.

چکیده: زبان بشر می تواند مفاهیمی را که در مجاورت آن مستقر نیستند ، بیان و توصیف کند.

Metalinguistics: از زبان می توان برای توصیف خود استفاده کرد.

کودکان زبان را به راحتی یاد می گیرند.

این که کودکان زبان را به راحتی یاد می گیرند، امری رایج است. کودکان از بعد تولد شروع به یادگیری زبان می کنند (نوزادان با صداهای تصادفی یا حتی سایر زبان ها به صدای والدین خود توجه می کنند) و قبل از ده سالگی واقعاً آن را تسلط کامل را بر زبان خود ندارند . معنی خیلی از اصطلاحات عام و عمومی را نمی دانند. درواقع ما هرگز از یادگیری زبان خود دست نمی کشیم.

تجربه نشان داده است ، بسیاری از خانواده های مهاجر در ایالات متحده قصد دارند به فرزندان خود زبان مادری خود را آموزش دهند.  در طی چند سال اول ، کودکان با سرعت زبانمادری را یاد می گیرند. به حدی که والدین نگران این هستند که کودک زبان انگلیسی را یاد نگیرد. سپس کودک به مدرسه می رود ، انگلیسی را انتخاب می کند و طی چند سال این نگرانی برعکس می شود: کودک مکالمه والدین خود را درک می کند ، اما به زبان انگلیسی پاسخ می دهد. سرانجام ممکن است والدین تسلیم شوند و زبان خانه انگلیسی شود.

 

کودکان بسیار باهوش هستند .

اگر آن ها فقط یک بار متوجه شوند که والدین صحبت های انگلیسی آن ها را متوجه می شوند تصمیم به ادامه دادن این زبان در خانه می شوند.

مدرس عزیز این قضیه را برای والدین روشن کنید. اگر می خواهند در روند آموزش و یادگیری بهتر فرزندانشان کمک کنند باید سعی کنند زبان دوم خانه آن ها انگلیسی باشد . حداقل تلاش را در این زمینه داشته باشند.

این یک فرضیه رد شده است که کودکان عمدتا از والدین خود صحبت کردن یاد می گیرند. این نظریه تا حدودی اشتباه است. آن ها بیشتر از همسالان خود یاد می گیرند. این امر به راحتی در بین کودکان مهاجران مشاهده می شود ، چه از سوابق مختلف زبان و یا صرفاً مناطق گویش متفاوت: کودکان همواره به لهجه محله و مدرسه خود صحبت کنند ، نه والدینشان.

چرا کودکان زبان انگلیسی را به خوبی یاد می گیرند؟

حتی وقتی بزرگسالان می خواهند زبان را یاد بگیرند با مشکلاتی مواجه می شوند؟

علاوه بر توانایی های ذاتی ، کودکان دارای چندین مزیت قدرتمند هستند:

آنها می توانند تقریبا تمام وقت خود را به آن اختصاص دهند.

بزرگسالان نیم ساعت مطالعه در روز را سنگین می دانند.

انگیزه آنها شدید است.

بزرگسالان به ندرت مجبورند بخش اعظم وقت خود را در شرکت درجمع هایی که انگلیسی صحبت می کنند ، بگذرانند . کودکان بدون این که بدانند با یادگیری زبان ، می توانند خیلی از آنچه می خواهند را بدست آورند باز هم به یادگیری ادامه می دهند. زیرا آن ها لذت می برند . شاید اگر بزرگسالان در شرایط کودکان بودند با انگیزه بیشتری ادامه می دانند.

پس باید چه کرد؟

پس به این نتیجه می رسیم که برای بزرگسالان نیز راه هایی برای یادگیری بهتر وجود دارد. مقالاتی در این زمینه در تیچر کلاب فانگلیش منتشر شده برای آگاهی از این مقالات روی لینک زیر کلیک کنید:

تیچر کلاب

تفاوت های شناختی

 بزرگسالان قبلاً زبان اول را یاد گرفته اند.

 بزرگسالان نسبت به کودکان توانایی تحلیلی بهتر دارند.

 بزرگسالان دانش زبانی دارند که کودکان فاقد آن هستند.

بزرگسالان انگیزه زیادی می توانند در خود ایجاد کنند زیرا آن ها از کاربرد زبان انگلیسی مطلع هستند. سعی کنید در کلاس های خود اطلاعاتی از کاربرد زبان انگلیسی در هر رشته را به زبان آموزان خود انتقال دهید.

کودکان بعد از این که به سن بیولوژیک خود رسیدند ، می توانند بی زحمت یک زبان را یاد بگیرند . پس بهترین فرصت برای یادگیری است.

سطح L1 وL2:

L1:

با سرعت ادامه می دهند.

بی دردسر یاد می گیرند.

افکار منفی ندارند.

قرار گرفتن در معرض گفت و گمان

L2:

به آرامی پیش می روند.

تمرکز روی نقاط منفی بیشتر است.

کم تر در معرض گفت و گمان قرار می گیرند.

روی نقاط ضعف بیشتر تمرکز می شود.

تعریف pidgin:

زبانی کاهش یافته که ناشی از تماس طولانی است بین گروه هایی از افراد که هیچ زبانی مشترک ندارند.

انتهای زبان شاید برای بعضی از زبان آموزان قرار گرفتن در این شرایط است. پس برای شما به عنوان معلم واجب است که ذهن زبان آموز و سطح زبان او را برای این شرایط آماده کنید.

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *